Την πραγματοποίηση συναυλίας στην Άγναντα την Κυριακή 1 Αυγούστου 2021 στις 21:30 με το συγκρότημα Rebellions και διοργανωτή τον Α.Ο. Κεντρικών Τζουμέρκων ανακοίνωσε ο Αντιδήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων Νικόλαος Τζουμάκας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την Κυριακή 1 Αυγούστου στις 21:30μμ, θα είναι μαζί μας η πιο ξεσηκωτική μπάντα της Κέρκυρας, οι εκπληκτικοί REBELLIONS!!! Πού; Στην Άγναντα! Θα ακουστούν σύγχρονα ανεβαστικά τραγούδια της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής σε pop, rock ύφος, παραδοσιακές διασκευές, αναδρομές στις μουσικές 60’s, 90’s αλλά και λαϊκές πινελιές, σε ένα διασκεδαστικό μουσικό κοκτέιλ για όλα τα γούστα!

Η μπάντα των Rebellions αποτελείται από 7 άτομα γεμάτα κέφι που στοχεύουν η κάθε τους εμφάνιση να εξελίσσεται σε ένα ξέφρενο πάρτυ!

Ξεκινώντας με τα δυνατά χαρτιά της ομάδας, τους 3 τραγουδιστές, τον πασπαρτού Γιώργο Τρύφωνα στην φωνή, κιθάρα, μπουζούκι, μπαγλαμά, βιολί, κλαρίνο, σαξόφωνο, ακορντεόν, την εκρηκτική Αλεξάνδρα Παγκρακιώτη στα φωνητικά και τον μοναδικό Βασίλη Αριστείδου στην φωνή στην τρομπέτα και στην κιθάρα, βάζουν την τρέλα τους για την μουσική πάνω από όλα και παρασύρουν και τον κόσμο που παρευρίσκεται στα live τους και σε κάθε είδους εκδήλωση!

Έναρξη στις 21:30μμ! Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ!!!!!

Παίζουν οι μουσικοί:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ: Φωνή, Κιθάρα, Μπουζούκι, Μπαγλαμά, Βιολί, Κλαρίνο, Σαξόφωνο, Ακορντεόν
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΓΚΡΑΚΙΩΤΗ: Φωνή
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ: Φωνή, Κιθάρα, Μπουζούκι, Τρομπέτα
ΑΛΕΚΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ: Πλήκτρα, Ενορχήστρωση
ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ: Τύμπανα
ΑΛΕΞΗΣ ΒΕΡΓΗΣ: Μπάσο
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ : Κρουστά

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *