Για 19η συνεχόμενη χρονιά στο χωριό η Αδελφότητα Αγναντιτών Αθήνας θα πραγματοποιήσει τις αθλητικές και πολιτιστικές της εκδηλώσεις, σύμφωνα με την απόφαση που πάρθηκε από το Δ.Σ. Από το 2005 και κάθε Αύγουστο η αδελφότητα παρουσιάζει ένα πολυήμερο πρόγραμμα αθλητικών και πολιτιστικών δρώμενων με σκοπό την δημιουργική απασχόληση των παιδιών, των νέων αλλά και των μεγαλύτερων στο χωριό.Είναι αποδεδειγμένο πια πως αυτές οι εκδηλώσεις έχουν γίνει παράδοση και σημείο αναφοράς μικρών και μεγάλων τον Αύγουστο στην Άγναντα.

Σημαντική συμβολή σε όλο το εγχείρημα όλα αυτά τα χρόνια είναι όλοι αυτοί που βοηθούν οικονομικά το Σύλλογο και με τις προσφορές τους καταφέρνουμε να τις διοργανώνουμε δωρεάν τις περισσότερες από αυτές, γι’ αυτό καλούμε όλους του απανταχού Αγναντίτες Επιχειρηματίες – Ελεύθερους Επαγγελματίες – Καταστηματάρχες και όποιος άλλος επιθυμεί να γίνει αρωγός στην προσπάθεια μας, ώστε και φέτος οι εκδηλώσεις να είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους, να επικοινωνήσει άμεσα τηλεφωνικά με τα μέλη του Δ.Σ. (ΚΩΣΤΑΣ Ευ. 697.38.15.018/ ΦΙΛΟΣ Γ. 697.65.69.989/ΝΑΤΣΗΣ Ανδ. 694.77.21.931) ή να αποστείλει σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@agnanta.com.gr ή στις σελίδες μας σε ινσταγκραμ και facebook.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων θα περιλαμβάνει τα κλασσικά αθλήματα που κάθε χρόνο πραγματοποιούμε, όπως Ποδόσφαιρο 5Χ5, Τζούνιορ Άθλο κλπ. Ακόμη εξετάζονται περιπτώσεις πραγματοποίησης περιπάτου και πικ νικ στις κολυμπήθρες, βόλεϊ είτε με την μορφή του beach volley είτε με την μορφή του κανονικού καθώς και προβολή παιδικής ταινίας εφόσον εξασφαλιστεί ο κατάλληλος προς τούτο εξοπλισμός.

Η μόνη εκδήλωση κοινωνικού χαρακτήρα που έχει προγραμματιστεί και η ημερομηνία διεξαγωγής της είναι γνωστή είναι αυτή της 3ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος των Αγναντιτών στις 4 Αυγούστου ημέρα Κυριακή στο χωριό.

Τέλος το ακριβές πρόγραμμα(πιθανές ημερομηνίες 8-14/8) και το περιεχόμενων των εκδηλώσεων θα ανακοινωθούν διαδικτυακά εντός του μηνός Ιουλίου από τον ιστότοπο μας www.agnanta.com.gr και την σελίδα μας στο FACEBOOK Αδελφότητα Αγναντιτών Αθηνών. Ωστόσο μπορούμε να σας ενημερώσουμε πως το Πάρτι νεολαίας θα γίνει στις 12 Αυγούστου και στις 10 Αυγούστου ο Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων θα πραγματοποιήσει βραδιά ομαδικών παιχνιδιών στην πλατεία στον κάτω Μαχαλά.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Συνοψίζοντας λοιπόν όλα τα παραπάνω το ακριβές πρόγραμμα και περιεχόμενο των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί σύντομα μέσω διαδικτύου. Επίσης η παροχή των προσφορών σας είναι παραπάνω από επιβεβλημένη, αφού η Αδελφότητα δυστυχώς δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος των εκδηλώσεων μόνη της, οπότε θα είναι μεγάλη μας τιμή να μας ενισχύσετε οικονομικά.

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *