Αγαπητοί συγχωριανοί,

Επιθυμία όχι μόνο του εφημέριου του χωριού Πατέρα Άγγελου αλλά και πολλών Αγναντιτών συμπολιτών μας είναι σύντομα να πραγματοποιηθούν συγκεκριμένες εργασίες στους Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου και Αγίου Νεκταρίου, οι οποίοι φιλοξενούν τα δύο κοιμητήρια του χωριού.

Οι εργασίες αφορούν στην ανέγερση τουαλετών σε αμφότερους τους ναούς, την διαμόρφωση οστεοφυλακίου στον παλιό Ναό του Αγ. Δημητρίου, την δημιουργία νέου οστεοφυλακίου ή συντήρηση του ήδη υπάρχοντος στον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου καθώς και σε εργασίες συντήρησης του (υγρασίες κλπ.).

Για τον σκοπό αυτό τον Αύγουστο έγινε μία προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων με την εξόρμηση εθελοντών στα μαγαζιά του χωριού για την αναζήτηση προσφορών. Μαζεύτηκε ένα αξιοσέβαστο ποσό ικανό να ξεκινήσουν οι εργασίες, οι οποίες παρέχονται αφιλοκερδώς από τον συγχωριανό μας Δημήτριο Αηδόνη, ο οποίος αυτές τις μέρες έστησε το σκελετό για την ανέγερση τουαλέτας στον Άγιο Δημήτριο. (ΦΩΤΟ)

Ο ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ (ΦΩΤΟ: ΤΑΚΗΣ ΑΗΔΟΝΗΣ)

Το εύρος των εργασιών και ο χρόνος αποπεράτωσης τους θα εξαρτηθεί από το τελικό ποσό που θα συγκεντρωθεί, γι’αυτό καλούμε όλους όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν οικονομικά να απευθυνθούν στον Πρεσβ. Άγγελο Βήχα (Τηλ. Επικ.: +30 697 484 2703) ή τον Δημήτριο Αηδόνη (Τηλ. Επικ. +30 697 728 9202).

Παρακαλούμε θερμά να ενισχύσετε από το υστερημά σας, αυτόν τον Έρανο, με την βεβαιότητα ότι η όποια προσφορά σας «θα πιάσει τόπο».

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *