Με μια ανακοίνωση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Κώστας Λ. Μαυροπάνος, ιδιοκτήτης του Καφέ “ΚΛΑΣΣΙΚΟΝ” στα Άγναντα και ταλαντούχος φωτογράφος, προανήγγειλε την δημιουργία ενός χώρου στο υπόγειο του παραδοσιακού του Καφενείου, στην πλατεία Κοιμήσεως Θεοτόκου στον επάνω μαχαλά, για τους λάτρεις της φωτογραφίας.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Κατι ωραίο γίνεται στα Άγναντα για τους λάτρεις της φωτογραφίας και όχι μόνο…. από τις 20 Ιουνίου θα είναι διαθέσιμο στο κοινό ταυτόχρονα με την έναρξη λειτουργείας του καφέ ..ΚΛΑΣΣΙΚΟΝ..”

Το υπό διαμόρφωση υπόγειο του Καφέ ΚΛΑΣΣΙΚΟΝ στα Άγναντα.
ΦΩΤΟ: Κώστας Μαυροπάνος
Το υπό διαμόρφωση υπόγειο του Καφέ ΚΛΑΣΣΙΚΟΝ στα Άγναντα.
ΦΩΤΟ: Κώστας Μαυροπάνος

Είμαστε σίγουροι ότι αυτό που θα δημιουργηθεί θα γίνει πόλος έλξης επισκεπτών καθώς και σημείο ενδιαφέροντος για το χωριό μας. Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και σύντομα να το απολαύσουμε. Βέβαια εμείς έχουμε τις πληροφορίες μας για το όλο εγχείρημα του Κώστα, ωστόσο θα αφήσουμε την φαντασίας σας ελεύθερη και πιστεύουμε πως το τελικό αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τους πάντες.

Τέλος να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας σε όλους όσοι έχουν συμβάλλει καθώς και περιμένουμε να εμπνεύσει αυτή η κίνηση και άλλους να καινοτομήσουν στο χωριό στα πλαίσια του εφικτού πάντα!

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *