Με επιτυχία εγκαινιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου (13 Αυγούστου 2016) η έκθεση φωτογραφίας του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Περιστερίου και χαράδρας Αράχθου με τίτλο:
«Άραχθος – Τζουμέρκα: Οι δρόμοι του νερού και της πέτρας» στο Κέντρο Πληροφόρησης Αγνάντων.

Η εν λόγω έκθεση φωτογραφίας, η οποία λειτούργησε με μεγάλη επιτυχία στις πόλεις που φιλοξενήθηκε (Ιωάννινα, Άρτα, Τρίκαλα και Αθήνα) συνεχίζει το ταξίδι της στην Άγναντα και θα παραμείνει ανοιχτή στο κοινό έως το Σάββατο 20 Αυγούστου 2016, ώρες 10.00-13.00 και 18.00 -21.00. Η είσοδος όπως πάντα είναι ελεύθερη.

Φέτος, η συγκεκριμένη έκθεση φωτογραφίας τελεί υπό την αιγίδα της περιφερειακής ενότητας Άρτας.

Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν σε ολόκληρο το Εθνικό Πάρκο μέσα από τα πενήντα έργα των δεκαεννέα φωτογράφων (επαγγελματιών & ερασιτεχνών) που περιηγήθηκαν σε αυτό και απαθανάτισαν στο φωτογραφικό φακό τους το εκπληκτικό φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον αυτής της προστατευόμενης περιοχής.

Στα εγκαίνια της έκθεσης, την Κυβέρνηση εκπροσώπησε η Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητική Εκπρόσωπος κα Όλγα Γεροβασίλη, η οποία σε σημεία από την ομιλία της ανέφερε ότι: «έχει μεγάλη σημασία που η έκθεση ταξίδεψε πέρα από τον τόπο της… Αυτή η έκθεση όσο πιο πολύ ταξιδέψει τόσο πιο πολύ θα ταξιδέψει η εικόνα των Τζουμέρκων με στόχο να αναδειχθεί όχι μόνο η φυσική ομορφιά του τόπου αλλά και οι δυνατότητες αυτής της περιοχής. Δυνατότητες για περαιτέρω ανάπτυξη. Ανάπτυξη ήπια όμως σαν αυτή που ταιριάζει στα Τζουμέρκα…»

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *