Για ακόμα μια χρονιά, η 3η συνεχόμενη, παρουσία σύσσωμου του Δ.Σ του συλλόγου, η Αδελφότητα Αγναντιτών Αθήνας πραγματοποίησε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, με κάθε επισημότητα στο Κέντρο Διασκεδάσεως «Αγρίμια» του συγχωριανού μας Γιάννη Μπάρπα, την κοπή πίτας και τον ετήσιο χορό της.

Όπως το 2018 και το 2019, έτσι και φέτος ο χορός της Αδελφότητας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με το Αγναντίτικο στοιχείο να είναι έντονο, στηρίζοντας τις προσπάθειες και τις πολιτιστικές δράσεις που κάνει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια. Το Δ.Σ του συλλόγου, προεξάρχοντος του προέδρου Ευάγγελου Κώστα οργάνωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την όμορφη εκδήλωση, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους Αγναντίτες να γιορτάσουν με την ψυχή τους, περνώντας έναν πολύ όμορφο μεσημέρι Κυριακής.

Μεγάλη τιμή για την εκδήλωση, αλλά και για την Αδελφότητα Αγναντιτών Αθήνας, αποτέλεσε η παρουσία του χορευτικού συγκροτήματος των Αγνάντων, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στον χορό. Με την καθοδήγηση της Μαρίνας Αναστασίου, απέδωσαν με εξαιρετικό τρόπο τους παραδοσιακούς χορούς, με τους οποίους άνοιξε το πρόγραμμα της εκδήλωσης, ομορφαίνοντας ακόμα περισσότερο το μεσημέρι μας.
Την εκδήλωση άνοιξε και συντόνισε ο Αντιπρόεδρος της Αδελφότητας και υπεύθυνος για θέματα ενημέρωσης, κ. Χρήστος Λεμονιάς, ενώ το δικό του χαιρετισμό απηύθυνε κι ο Πρόεδρος του συλλόγου Ευάγγελος Κώστας, καθώς και ο Ταμίας Ανδρέας Νάτσης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η λαχειοφόρος αγορά και κληρώθηκαν αρκετά δώρα με τον κόσμο να δείχνει άμεση ανταπόκριση.
Κερδισμένη της βραδιάς στο φλουρί της πίτας, ήταν η Κωνσταντίνα Λιάπη, κόρη της Αθηνάς Κούκου. Της ευχόμαστε το 2020, να είναι γούρικο και υγιές γι αυτήν και την οικογένεια της.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Αδελφότητας για την κοπή πίτας:

Το Δ.Σ. της Αδελφότητας Αγναντιτών Αθήνας καλωσόρισε και φέτος πάρα πολλούς συγχωριανούς-ές, φίλους/-ες, συμπατριώτες/-ισσες στον ετήσιο χορό- κοπή Βασιλόπιτας του έτους 2020 , και εύχεται σε όλους και στις οικογένειες τους, η νέα χρονιά και η νέα δεκαετία που ξεκινά να είναι γεμάτη από υγεία, τύχη και οικογενειακή γαλήνη. Ας είναι το 2020 η απαρχή μιας νέας περιόδου γεμάτη από επιτυχίες για όλο το κόσμο αλλά και για την Άγναντα.
Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που με την παρουσία σας στηρίζετε το έργο του Συλλόγου και τους δωροθέτες μας για τις πολύτιμες προσφορές τους. Αναλυτικά τις θερμές μας ευχαριστίες κατά αλφαβητική σειρά στους: 1) Γεώργιος Αηδόνης (Ηοtel Antonios, Αρχαία Ολυμπία), 2) Σταυρούλα Αηδόνη (Ακτή Ταυγετος, Καλαμάτα) 3) Λάμπρος Γιαννοθανάσης ( α}Lauren’s Spa Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου 1, Χαλάνδρι 152 34 Τηλέφωνο: 21 0689 0040 β} Lauren’s Nails, Ηρώδου Αττικού 2- Χαλάνδρι Αττικης τ.κ. 152333 τηλέφωνο: 21 0689 6615) 4)Βασίλειος και Αικατερίνη Μπάκου (PIZZA BAKOS,Γεωρ. Λέκκα 25, Λουτράκι 203 00,Τηλέφωνο: 2744 067888, 5) Γεράσιμος (Μάκης) ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Κατάστημα Κοσμημάτων (Διονύσου 24, Κέντρο, 151 24 Μαρούσι Αττικής- τηλέφωνο 2108066109 ),6)ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ (IMS DENTALΠΛΑΤΩΝΟΣ 8 ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΗΛ: 21 0682 8072 ) 7)Κατερινα Τάτση ( GNS NAILS AND HAIR SPA ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 14 ΓΑΛΑΤΣΙ, Τηλέφωνο 21 0222 3619), 8) Τάτσης Γεώγιος (Κρύσταλλα Ασφαλείας – Ειδικές Κατασκευές – Βιτρώ Ανακαινίσεις Καταστημάτων-Λέλας Καραγιάννη 43 Αθήνα Κυψέλη Πλατεία Αμερικής, Τηλέφωνο 21 0862 7920 ). Ακόμα να ευχαριστήσουμε τον Θανάση Θανάση και τον γιο του Γεώργιο Θανάση για την νοστιμότατη Βασιλόπιτα παραγωγής του Φούρνου Θανάση (Πλ. Ιλίου 28, Ίλιον- Τηλέφωνο 21 0261 5253), τον Γιάννη Μπάρπα για την φιλοξενία του στο Κέντρο Αγρίμια και την χορηγία των προσκλήσεων των μελών του χορευτικού καθώς επίσης το προσωπικό και την ορχήστρα του μαγαζιού. Τέλος ιδιαίτερες ευχαριστίες στο χορευτικό των Αγνάντων για την παρουσία του και την διαφορετική νότα που έδωσε στην εκδήλωση μας.
Φωτογραφίες: Θανάσης Νικολός, Ηλίας Ηλιόπουλος, Χριστόφορος Ευθυμίου.

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *