Η φετινή Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Τζουμέρκων (Ι.Λ.Ε.Τ.), θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αγνάντων, ώρα 10:00, όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Ι.Λ.Ε.Τ.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ Άγναντα, 4 Ιουλίου 2022
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ Αρ. Πρωτ : 19
ΕΔΡΑ : ΑΓΝΑΝΤΑ ΑΡΤΑΣ

mail: iletzoumerkon@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η φετινή τακτική Γενική Συνέλευση της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Τζουμέρκων (Ι.Λ.Ε.Τ.), θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αγνάντων, ώρα 10:00 π.μ.. Μετά το πέρας των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης θα ακολουθήσει, στον ίδιο χώρο, τιμητική εκδήλωση για τα ιδρυτικά μέλη της Ι.Λ.Ε.Τ. και τα μέλη του 1ου Διοικητικού της Συμβουλίου.

Η Εταιρεία το φετινό καλοκαίρι, μετά από σχετική απόφαση του Δ.Σ. και στο πλαίσιο του καταστατικού της, συνεργάζεται με τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους και αδελφότητες των Τζουμέρκων για την πραγματοποίηση δράσεων που συνάδουν με τους σκοπούς και την αποστολή της. Οι συνεργατικές αυτές δράσεις θα κοινοποιηθούν από τους διοργανωτές το επόμενο διάστημα και θα αναρτηθούν στην Ιστοσελίδα της Ι.Λ.Ε.Τ. (https://www.ilet.gr).

Η έκδοση των φετινών Τζουμερκιώτικων χρονικών έχει δρομολογηθεί και το τεύχος θα είναι έτοιμο για διάθεση εντός του καλοκαιριού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ι.Λ.Ε.Τ. απευθύνει πρόσκληση στα μέλη της και κάλεσμα σε όλους τους Τζουμερκιώτες και φίλους της, για την συμμετοχή τους στην συνέλευση και τις δράσεις της.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ι.Λ.Ε.Τ.

    Η Πρόεδρος                                                         Ο Γεν. Γραμματέας

Ερασμία Ζαβιτσάνου Δημήτριος Καραβασίλης

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *