O Ιούλιος του 2018 αποτέλεσε για την Άγναντα πολιτισμικό σταθμό, καθώς μετά από αρκετά χρόνια, η προβολή του χωριού μας τόσο στα μέσα της κοινωνικής δικτύωσης, όσο και μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες πήρε σάρκα και οστά.

Η πλέον διαδεδομένη σε όλη την Ελλάδα εκπομπή της ΕΡΤ “Κυριακή στο Χωριό” που προβάλλει ομορφιές, ήθη, έθιμα και πολιτισμό του κάθε χωριού της χώρας μας, ταξίδεψε με το τηλεοπτικό της συνεργείο το τριήμερο της 19ης Ιουλίου του 2018 και για τρεις ημέρες έκανε ένα εκπληκτικό αφιέρωμα στις ομορφιές του τόπου μας. Τα γυρίσματα της εκπομπής έλαβαν χώρα στην πλατεία του Πάνω Μαχαλά, με το στήσιμο του τραπεζιού, τις ομιλίες των ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας, ενώ τα χορευτικά συγκροτήματα του χωριού, κατέδειξαν με τον πιο εμφατικό τρόπο την παράδοση και τις αξίες που διαθέτει το χωριό μας.

Μέσα από την ανανεωμένη ιστοσελίδα της Αδελφότητας και με την βοήθεια της νέα πλατφόρμας της ΕΡΤ (ertflix), θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε και πάλι ολόκληρη την εκπομπή και να απολαύσετε και πάλι τις ομορφιές του τόπου μας. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο ertflix.gr και πατήστε https://www.ertflix.gr/psychagogia/kyriaki-sto-chorio/kyriaki-sto-chorio-agnanta-artas/