Στις 28/05/2021 επανασυντονίζουμε τους τηλεοπτικούς δέκτες σε Αιτωλοακαρνανία, Άρτα (ΑΓΝΑΝΤΑ), Αχαΐα, Ζάκυνθο, Ηλεία, Κεφαλλονιά, Λευκάδα, Πρέβεζα
Ολόκληρη η χώρα κινείται στους ρυθμούς της 11ης περιόδου Ψηφιακής μετάβασης, που γίνεται σταδιακά και θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του 2021.
Την Παρασκευή 28/05/2021, θα πραγματοποιηθεί από κοινού και από τους δύο παρόχους επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής, την ΕΡΤ και την Digea, η δεύτερη φάση αυτής της μετάβασης, όπως αυτή προβλέπεται από τον ανανεωμένο Χάρτη Συχνοτήτων στις περιοχές των νομών Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Αχαΐας, Ζακύνθου, Ηλείας, Κεφαλλονιάς, Λευκάδας, Πρέβεζας.
*Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό μας spot της DIGEA εδώ

Τα κανάλια θα εκπέμπονται στις νέες – τελικές και διεθνώς κατοχυρωμένες συχνότητες, ώστε να απελευθερωθεί χώρος στο φάσμα και να χρησιμοποιηθεί από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για την ανάπτυξη του 5G. Η παραπάνω ενέργεια αποφασίστηκε από την Ε.Ε και είναι υποχρεωτική για όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.
Τι πρέπει να κάνει ο τηλεθεατής;
Έναν απλό επανασυντονισμό του δέκτη του (αποκωδικοποιητή ή τηλεόραση ανάλογα με το τι έχει ο καθένας) την ημέρα που θα γίνει η μετάβαση στην περιοχή του, δηλαδή την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021 για την Άγναντα, τον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων και ολόκληρο το νομό Άρτης.
Η διαδικασία είναι απλή και δεν χρειάζεται τεχνικός, πάρε το τηλεκοντρόλ, πάτησε μενού, επίλεξε εγκατάσταση ή ρυθμίσεις, αυτόματο συντονισμό και πάτησε ΟΚ.
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συχνότητες Κέντρων Εκπομπής

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει
ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
19 Ιουλίου 2021
Πανηγυρίζει, σήμερα Πέμπτη 10 Ιουνίου το εξωκλήσι της Αναλήψεως στην Άγναντα.
10 Ιουνίου 2021