Γίνεται γνωστό σε όλα τα Μέλη της Αδελφότητας Αγναντιτών της Αθήνας ότι η Γενική Συνέλευσή μας, που φέτος είναι και αρχαιρεσιακή, θα γίνει την Κυριακή 7 Μαΐου 2023, ώρα 10.30΄ π.μ, στα γραφεία της Αδελφότητας επί της οδού Σοφοκλεόυς αρ. 33, 5ος Όροφος.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης θα είναι τα εξής:

  1. Εκλογή προσωρινού Προεδρείου της Συνέλευσης.
  2. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του Δ. Σ.
  3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής για τη διαχείριση.
  4. Συζήτηση για τα πεπραγμένα και ψήφιση αυτών.
  5. Εισηγήσεις – Προτάσεις Μελών.
  6. Εκλογή 3μελούς Εφορευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή των Αρχαιρεσιών.
  7. Αρχαιρεσίες για την εκλογή: α) 7μελούς Δ.Σ. β) 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής γ) πέντε (5) Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Τζουμερκιωτών και δ) τριών (3) Αντιπροσώπων στην Πανηπειρωτική Συνομοσπoνδία Ελλάδος (Π.Σ.Ε).

Σχετικά με τη διαδικασία της Συνέλευσης σημειώνουμε τα εξής:

Οι υποψηφιότητες για τα όργανα της Αδελφότητας υποβάλλονται στα μέλη του Δ.Σ. μέχρι και την έναρξη των εργασιών της Γ.Σ. Υποψήφιοι για το Δ.Σ. δεν επιτρέπεται να είναι υποψήφιοι και για την Εξελεγκτική Επιτροπή, αλλά ούτε πρέπει να είναι υποψήφιοι για Αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία Τζουμερκιωτών, αφού πέντε από τα μέλη του είναι αυτοδικαίως και Αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία. Τα Μέλη, για να είναι υποψήφιοι και για να ψηφίσουν, πρέπει να έχουν συμπληρωμένο το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Η ψηφοφορία θα λήξει στις 2 μ.μ. της ίδιας ημέρας. Εάν δεν σχηματιστεί απαρτία, η Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή (14-5-2023), στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα.

Αθήνα, 20-3-2023
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Β. ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Λ. ΦΙΛΟΣ

Σ.Σ.: Κάνουμε έκκληση σε όλους τους Αγναντίτες να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση με τις οικογένειές τους για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε από κοινού για το μέλλον της Αδελφότητας και να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ.
Η επιθυμία μας είναι να παραβρεθούν και άλλα νέα παιδιά με σκοπό να γίνουν μέλη του Δ.Σ.

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *