Θα πρέπει να γυρίσουμε πολύ το χρόνο πίσω για να συναντήσουμε μια τέτοια επιτυχία, από μαθητή του τότε Γυμνασίου και μετέπειτα Λυκείου Αγνάντων, όπως αυτή της συγχωριανής μας Αλεξάνδρας Κοντογεώργου του Χριστόφορου και της Αικατερίνης στις φετινές Πανελλήνιες, ύστερα από την ανακοίνωση των βαθμολογιών από το Υπουργείου παιδείας την Παρασκευή 9 Ιουλίου.

Η Αλεξάνδρα είναι η αριστούχος των Αγνάντων, η οποία μεταξύ άλλων είχε να αντιμετωπίσει τα δύο κύματα του κορωνοϊού! Μέσα σε αυτές τις συνθήκες κατάφερε να δείξει προσήλωση και να επιτύχει μια υψηλή βαθμολογία στις πανελλαδικές εξετάσεις!

Ύστερα από μια απαιτητική χρονιά με πολύ διάβασμα και πολλές στερήσεις ετοιμάζεται να απολαύσει το καλοκαίρι της και συγχρόνως να συμπληρώσει το μηχανογραφικό της δελτίο.

«Γενικά ήταν μια σχετικά δύσκολη χρονιά για μένα. Χρειαζόταν μεγάλη πειθαρχία και υπομονή. Ήταν και μια ιδιαίτερη και διαφορετική χρόνια λόγω της καραντίνας. Ωστόσο δεν θεωρώ ότι η καραντίνα αποτέλεσε εμπόδιο για μένα. Ούτως η άλλως είχα ξεκινήσει διαδικτυακά τις λίγες ώρες φροντιστήριο που έκανα, μιας και ήταν δύσκολο να πηγαινοέρχομαι συνέχεια στην Άρτα, και είχα εξοικειωθεί. Πέρα από τους καθηγητές στο φροντιστήριο, τεράστια βοήθεια δέχθηκα και από τους καθηγητές στο σχολείο, οι οποίοι στάθηκαν δίπλα μας τα τελευταία δύο χρόνια, ακόμη και εκτός του σχολικού ωραρίου όταν χρειαζόταν. Η Γ’ Λυκείου είχε φέτος 8 μαθητές, οι οποίοι τις εξετάσεις τις δώσαμε στο Λύκειο του Βουργαρελίου, γεγονός που έκανε ακόμη πιο κουραστική και αγχωτική την διαδικασία εφόσον κάθε πρωί κάναμε μια διαδρομή μίας ώρας για να μεταβούμε στο εξεταστικό κέντρο», μας αναφέρει.

Με 19.227 μόρια στο τσεπάκι της η Αλεξάνδρα και αφού κατάφερε να προσπελάσει όλες αυτές τις δυσκολίες έχει πολλές επιλογές, ωστόσο η ίδια έχει βάλει πλώρη για Θεσσαλονίκη και το Τμήμα των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Τέλος θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους-ες και τους-ις και υποψηφίους-ες των Πανελληνίων για την προσπάθειά τους, καλά αποτελέσματα να έχουν με την ανακοίνωση των βάσεων τώρα, τέλος Αυγούστου και τα όνειρα τους να γίνουν πραγματικότητα σε κάθε περίπτωση. Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι εκπαιδευτικοί των Λ.Τ. Αγνάντων, οι οποίοι στέκονται δίπλα στους μαθητές προσπερνώντας τα εμπόδια ενός απομακρυσμένου σχολείου όπως αυτό των Αγνάντων, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στου μαθητές του. Καθώς επίσης άξιες συγχαρητηρίων είναι και οι οικογένειές σας, οι οποίες είναι αρωγοί στις προσπάθειες σας και ακούραστοι συμπαραστάτες σας.

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *