Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του νέου ανανεωμένου και εμπλουτισμένου σάιτ της αδελφότητας, αυτό που σε προηγούμενα διοικητικά συμβούλια είχε συζητηθεί και είχε αποφασιστεί, έπαιρνε πλέον σάρκα και οστά την 10η Μαΐου 2021.


Από το 2009 ήδη μπορούσε κανείς να επισκεφτεί την ηλεκτρονική διεύθυνση www.agnanta.com.gr και να λάβει πληροφορίες σχετικά με την Άγναντα και την Αδελφότητα. Από εκείνη την εποχή είχε αναδειχθεί η ανάγκη δημιουργίας ενός ιστότοπου για την ανάδειξη του τόπου μας. Αργότερα με την εξάπλωση των κοινωνικών δικτύων δημιουργήθηκε σελίδα στο Facebook, από όπου διακινούνταν οι περισσότερες πληροφορίες, ειδήσεις και ανακοινώσεις της Αδελφότητας και πολύ πρόσφατα λογαριασμός στο Instagram, όπου μέσα από τους φωτογραφικούς φακούς των ακολούθων μας αναδεικνύουμε τις ομορφιές του χωριού μας.

Ωστόσο η ανανέωση του υπάρχοντος σάιτ ήταν πάντα στις προθέσεις των τελευταίων Δ.Σ., των οποίων οι προσπάθειες τελεσφόρησαν την περίοδο της πανδημίας, όπου βρέθηκε χρόνος ώστε να μελετηθεί και να προχωρήσει η αναδόμηση της ιστοσελίδας. Αφού φτιάχτηκε ο κύριος κορμός και η μορφή του περιεχομένου του νέου σάιτ, μετατρέψαμε την παλιά σελίδα σε αυτή που είναι σήμερα on line. Με βάση την ύλη και τα κείμενα( Κείμενα: Κων/νος Α. Παπακίτσος, Χρήστος Α. Παπακίτσος, Στέφανος Μ. Φίλος – Φωτογραφίες: Θανάσης Γ. Νικολός, Κώστας Λ. Μαυροπάνος, Γιώργος Λ. Φίλος, Βαγγέλης Δ. Λεμονιάς, Ιωάννης Δ. Πολύζος) του προηγούμενου format, προσθέσαμε καινούριες ενότητες κυρίως της ενημέρωσης και των φωτογραφιών. Στην νεά ιστοσελίδα μπορεί κανείς να συναντήσει ανακοινώσεις , να ενημερωθεί για τοπικές ειδήσεις, αφιερώματα, συνεντεύξεις, να δει φωτογραφίες, βίντεο αλλά και την ενότητα με τις εφημερίδες που εκδίδει η Αδελφότητα. Τέλος μπορεί κάποιος να πληροφορηθεί διάφορα σχετικά με την διαμονή , την διασκέδαση καθώς και χρήσιμα τηλέφωνα του Δήμου Κ. Τζουμέρκων.


Τα Στατιστικά


Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και διάφορα στατιστικά της ιστοσελίδας, όπου αυτή τη πρώτη χρονιά λειτουργίας του ιστότοπου μας και τα 70 άρθρα που έχουν δημοσιευθεί ως τώρα, την επισκέφτηκαν 3.610 νέοι χρήστες, περίπου δηλ. 300 νέοι χρήστες ανά μήνα. Ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα αγγίζει τα δύο (2) λεπτά, ενώ την ιστοσελίδα μας επισκέφθηκαν χρήστες από πολλές χώρες του κόσμου όπως είναι η Ελλάδα, η Γερμανία, η Σουηδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ολλανδία, η Κύπρος, ο Καναδά, η Αυστραλία, η Βουλγαρία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Ελβετία, η Αυστρία, η Κίνα, η Δανία, η Πολωνία, η Εσθονία, η Τουρκία κ.α.


Επίλογος


Από τα παραπάνω θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επιτυχημένη αυτή η πρώτη χρονιά λειτουργίας του ανανεωμένου σάιτ μας, ωστόσο δουλεύουμε συνεχώς ώστε να είμαστε συνεπείς στον εμπλουτισμό και στην όσο το δυνατόν συχνότερη ανανέωση του περιεχομένου του. Αναμένουμε τις προτάσεις σας καθώς και τα κείμενα σας που θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν στην ιστοσελίδα μας και ελπίζουμε να απολαύσατε αυτή την πρώτη μας χρονιά !!!

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *