Την πρώτη του συμμετοχή σε πανελλήνιους αγώνες αναρρίχησης είχε ο νεαρός αθλητής Μαρίνος Φαλτσέτας, γιος των συγχωριανών μας Βασίλη Φαλτσέτα και Κατερίνας Μήτσου.

Το Σαββατοκύριακο 7&8 Mαΐου 2022 διοργανώθηκε στην πόλη του Βόλου και τον Αλμυρό Βόλου το 33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναρρίχησης, όπου ο Μαρίνος συμμετείχε στην κατηγορία Παμπαίδων και κατέκτησε τη 2η θέση στο αγώνισμα boulter, που έγινε στο Αλμυρό Βόλου το Σάββατο 7/5, και την 1η θέση στο αγώνισμα δυσκολίας με σχοινί που διεξήχθη την Κυριακή 8/5 στο Βόλο.


Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαρίνος υπήρξε αθλητής του Θεοφάνη- Ερμή Θεοχαρόπουλου, οποίος πριν το άδικο χαμό του είχε αναλάβει την προετοιμασία του Μαρίνου. Ωστόσο στο πλευρό του σε αυτούς του αγώνες ήταν ο πατέρας του αδικοχαμένου Ερμή, Γιάννης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος χωρίς δεύτερη σκέψη και μετά το σαρανταήμερο μνημόσυνο του Ερμή ανέλαβε την προπόνηση των αθλητών του Ερμή(Αθηνα και Αντριάννα Παχή. Μαρίνο Φαλτσέτα), και τους πήγε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εκεί που πέρυσι βρισκόταν με τον γιό του!

Σε αποκλειστικές δηλώσεις της στην Αδελφότητα η Κατερίνα Μήτσου, μητέρα του Μαρίνου, μετά τους αγώνες μας επισημαίνει:
« Ο Μαρίνος έλαβε μέρος για πρώτη φορά στο33ο πανελλήνιο πρωτάθλημα αναρρίχησης στη κατηγορία Παμπαίδων που έγινε στον Βόλο. Κατέκτησε την δεύτερη θέση στο αγώνισμα boulter που έγινε στο Αλμυρό Βόλου το Σάββατο και την πρώτη θέση στο αγώνισμα δυσκολίας με σχοινί που διεξήχθη την Κυριακή στο Βόλο.
Στο πλευρό του δεν ήταν ο προπονητής του( Ερμής Θεοχαρόπουλος)..αλλά ο Γιάννης Θεοχαρόπουλος που μας έδειξε την δύναμη ψυχής και την μεγάλη του αγάπη για τα παιδιά.. δεν έχω λόγια για αυτόν τον άνθρωπο .. απλά αυτό που μας μεταδίδει είναι τεράστιο!!! Θέλω να τονίσω ότι μετά τα 40 του Ερμή.. συνέχισε να προπονεί τους αθλητές που είχε αναλάβει ο Ερμής Θεοχαρόπουλος… όσο δύσκολο και αν ήταν και συνεχίζει να είναι για αυτόν..
αυτό που θέλουμε όλοι να δυναμώσει η ομάδα του Θεοφάνη Ερμή για την εναέρια διάσωση και προσκαλώ όλο το κόσμο να γίνει συμμέτοχος σε όλο αυτό … Τέλος θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Χρήστο Αυγίτα του ΕΟΣ Ιωαννίνων, οποίος συνέχισε το έργο του Ερμή στα Ιωάννινα αναλαμβάνοντας την εκεί προπόνηση των παιδιών.
»

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *