Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο εκδηλώσεις και εμπειρίες θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμα μια φορά όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση των εκδηλώσεών μας, όλους τους Συλλόγους αλλά και ιδιώτες που συνεργαστήκαμε για την οργάνωση αλλά και όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτές.

Για 17η χρονιά ο θεσμός των αθλητικών μας εκδηλώσεων έλαβε χώρα στην Άγναντα, αφιερωμένες αυτή τη φορά, όχι μόνο οι αθλητικές αλλά στο σύνολο τους όλες οι εκδηλώσεις μας, στη μνήμη του συγχωριανού μας Θεοφάνη Ερμή Θεοχαρόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του ύστερα από το θανάσιμο τραυματισμό του στο βουνό και την πολύωρη αναμονή για βοήθεια στο σημείο του τραγικού γεγονότος.

Επίσης με την κίνηση αυτή η Αδελφότητα, δηλαδή την ονοματοδοσία των εκδηλώσεων στη μνήμη του Ερμή, είχε ως σκοπό την στήριξη του αγώνα για την δημιουργία ενός μηχανισμού εναέριας διάσωσης, o οποίος ξεκίνησε μετά τον άδικο xαμό του Ερμή, με πρωτοστάτες του γονείς του Γιάννη και Μαρίνα.

Φέτος στην Άγναντα για περίπου μία εβδομάδα υπήρξαν μια σειρά από εκδηλώσεις πολιτιστικές αλλά και κοινωνικές, που κάθε Αγναντίτης μπορούσε δωρεάν να λάβει μέρος. Με κεντρικό στόχο την δημιουργική απασχόληση των παιδιών και των νέων του χωριού, αλλά και των επισκεπτών αυτού, διοργανώθηκαν πολλά αθλητικά δρώμενα. Επίσης διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Αδελφότητα Αγναντιτών Ιωαννίνων και το Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού εθελοντική αιμοδοσία. Τέλος σε συνεργασία με το Κέντρο Άθλησης και Αναψυχής Αγνάντων διοργανώσαμε σεμινάρια εκμάθησης ΚΑΡΠΑ – Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογώνησης- αλλά και παιχνίδι προσανατολισμού σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο με την χρήση της εφαρμογής GOOGLE MAPS.

Ας πάμε όμως να δούμε αναλυτικά πως κύλισε το φετινό πρόγραμμα:

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2022 Ώρα 10:00- 14:00 – Εθελοντική Αιμοδοσία στο χώρο του Δημαρχείου Αγνάντων.

Την Κυριακή το πρωί λοιπόν ύστερα από πρωτοβουλία της Αδελφότητας Αγναντιτών Ιωαννίνων και με τη συμβολή της Αδελφότητας Αγναντιτών Αθήνας και του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού, πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στο χώρο του Δημαρχείου Αγνάντων για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος των απανταχού Αγναντιτών, η οποία έχει συσταθεί στο Π.Ν Ιωαννίνων.

Σε ανακοινωση της η Αδελφότητα Αγναντιτών Ιωαννίνων αναφέρει τα εξής :

« Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η εθελοντική αιμοδοσία για την Τράπεζα αίματος των απανταχού Αγναντιτών με την συμμετοχή συγχωριανών μας, σε συνδιοργάνωση με την Αδελφότητα Αγναντιτών Αθήνας και το Πολιτιστικό Σύλλογο Αγνάντων.

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες που ενίσχυσαν τα αποθέματα της τράπεζας μας αλλά και όλους όσοι προσήλθαν και για προληπτικούς λόγους εξαιρέθηκαν από την διαδικασία και ευελπιστούμε στο μέλλον να παρακινηθούν και άλλοι.

Ευχαριστούμε επίσης και τον Βίκο για την χορηγία πορτοκαλαδων και νερών!».

Τέλος όλοι όσοι επιθυμούν να δώσουν αίμα ιδιωτικά, μπορούν να προσέλθουν σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο της αρεσκείας τους και να επικοινωνήσουν με το τμήμα αιμοδοσίας, όπου και θα γίνει η δωρεά της φιάλης για τις σχετικές οδηγίες αιμοληψίας.

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2022 έως Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022- Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5χ5 και Βόλει στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου- Λυκείου Αγνάντων.

Η επίσημη έναρξη των αθλητικών τουρνουά πραγματοποιήθηκε στις 7 Αυγούστου μία μέρα μετά την κατάρτιση των ομάδων, την παράδοση του αθλητικού υλικού στους συμμετέχοντες και την διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών γνωριμίας μεταξύ των παιδιών.

Επίσης αυτή τη πρώτη μέρα με το πέρας των αθλημάτων επιλέξαμε να επισκεφθούμε το Tzoumerka Activities Center , τον χώρο που περνούσε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του ο Ερμής Θεοχαρόπουλος, στη μνήμη του οποίου έχουν αφιερωθεί οι φετινές μας εκδηλώσεις.

Στο Κέντρο μας υποδέχτηκε ο Γιάννης Θεοχαρόπουλος και η Μαρίνα Αναστασίου, οι οποίοι μετά τον άδικο χαμό του γιου τους, οι οποίοι έχουν ταχθεί στον αγώνα για την δημιουργία μηχανισμού εναέριας διάσωσης με διεθνή πρότυπα, έναν αγώνα που στηρίζουμε αμέριστα!

Στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου 5Χ5 τώρα έλαβαν μέρος 3 ομάδες Παίδων – Παμπαίδων, 2 ομάδες Εφήβων, 5 ομάδες Νέων Ανδρών και παλαιμάχων αγγίζοντας τις 80 συμμετοχές, με τις δύο από τις πέντε ομάδες Ανδρών να έρχονται από το γειτονικό χωριό των Κτιστάδων. Στο τουρνουά Βόλεϊ οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν δύο, με συνολικά περίπου 20 συμμετέχοντες – ουσες.

Στις 12 Αυγούστου 2022 ολοκληρώθηκαν τα τουρνουά των Παίδων -Παμπαίδων και Νέων -Εφήβων, όπου στους τελικούς που διεξήχθησαν νικητές αναδείχθηκαν οι Μπλε(ρουά) και οι Πράσινοι-Ηλεκτρικ αντίστοιχα.

Οι ομάδες αφού φωτογραφήθηκαν έλαβαν το κύπελλο κάτω από μια σεμνή αλλά με πολλούς πανηγυρισμούς τελετή.

Για την κατηγορία των Ανδρών -Παλαιμάχων το πρωτάθλημα έλαβε τέλος την Τετάρτη 9 Αυγούστου 2022 με τους Παλαίμαχος ύστερα από πολλά χρόνια να αναδεικνύονται πρωταθλητές Αγνάντων για το 2022.

Σε δηλώσεις του ο παίκτης των παλαιμάχων Χρήστος Παππάς μας δήλωσε πως : « πέντε χρόνια περίμενε αυτή τη στιγμή παίρνοντας το τρόπαιο όπως χαρακτηριστικά μας είπε σπίτι του! ».

Με τη σειρά μας να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες. Θέλουμε να πιστεύουμε πως ευχαριστήθηκαν τα παιχνίδια και πως του χρόνου θα είναι παρόντες και πάλι.

Επίσης ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν με το τρόπο τους την διοργάνωση, οι οποίοι γνωρίζουν και γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοί είναι.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, που αν δεν ήταν αυτοί με τα χρήματα που μας διέθεσαν, η δική μας όρεξη και των εθελοντών δεν θα μπορούσε να είχε γίνει τίποτα από όσα έγιναν.

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022 το πρωί- Ράγτινγκ στο ποταμό Άραχθο.

Η συνήθεια που έγινε λατρεία και φέτος στο καλεντάρι των εκδηλώσεων μας.

Σε συνεργασία με τον Νίκο Μάνθο και την εταιρεία Via Natura πραγματοποιήθηκε και φέτος η κατάβαση του ποταμού Αράχθου.

Με αφετηρία τη γέφυρα Πολιτσάς ξεκίνησε μια ακόμα συναρπαστική διαδρομή ώς τη Γέφυρα Πλάκας διάρκειας πάνω από τρεις ώρες με ενδιάμεσες στάσεις σε καταρράκτες, πηγές και φαράγγια κάνει την κάθε φορά μοναδική.

Μετά το πέρας της εκδήλωσεις δόθηκε ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022- Ώρα 11:00 π.μ. – Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ-Πρώτες Βοήθειες στο «ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΑΓΝΑΝΤΩΝ».

Σε ένα γεμάτο γνώση πρωινό γύρω από τη Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση και τις πρώτες βοήθειες είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν οι ενδιαφερόμενοι συγχωριανοί μας.

Όλοι οι συμμετέχοντες ήρθαν σε επαφή επί δυόμισι ώρες με τα πρωτόκολλα γύρω από τις πρώτες βοήθειες, που αφορούσαν τόσο την ανακοπή καρδιάς ( έλλειψη αισθήσεων και αναπνοής), την πνιγμονή, τον εξωτερικό απινιδωτή και την θέση ανάνηψης.

Πραγματοποιήθηκε τόσο θεωρητική προσέγγιση από τον ιατρό κ. Τσιρώνη Χρήστο, ο οποίος αφιλοκερδώς προσέφερε τις υπηρεσίες του, όσο και πρακτική άσκηση πάνω σε κούκλα αλλά και μεταξύ των συμμετεχόντων με διάφορα σενάρια διάσωσης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία κατά μία άποψη, αφού κατά την διάρκεια της προέκυψαν διάφορες απορίες, τις οποίες με ιδιαίτερη υπομονή και επιμονή έλυσε ο γιατρός μας.

Η συμμετοχή βέβαια χαρακτηρίστηκε ως περιορισμένη αν αναλογιστεί κανείς ότι το βράδυ της 9ης Αυγούστου παρουσιάστηκαν πάνω από 100 Αγναντόπουλα στα παιχνίδια αλάνας και παρόλη την ενημέρωση που έγινε μέσω του προγράμματος της Αδελφότητας, των κοινωνικών δικτύων και των καθημερινών από εμάς ανακοινώσεων σε κάθε μας δραστηριότητα οι συμμετέχοντες δεν ξεπέρασαν τους 30.

Ελπίζουμε στο μέλλον τέτοιες εκδηλώσεις που είναι χρήσιμες για εμάς τους ίδιους αλλά και για το κοινωνικό σύνολο να αγκαλιάστουν περισσότερο, όταν ειδικά προσφέρονται δωρεάν ενώ άλλοι πληρώνουν αδρά για να εκπαιδευτούν και να αποκτήσουν αυτές τις γνώσεις.

Τέλος ευχαριστούμε τον γιατρό μας Χρήστο Τσιρώνη, την Μαρίνα Αναστασίου και το Γιάννη Θεοχαρόπουλο για την φιλοξενία και την συνεργασία για αυτή μας τη δράση, η οποία ήταν η πρώτη από τις δύο που έχουμε προγραμματίσει για αυτό το καλοκαίρι.

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022, Ώρα 10:00 π.μ.- ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΑΘΛΟΣ με σημείο εκκίνησης τις Κοδέλες.

Την Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 το πρωί πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο τζούνιορ Άθλος ένας αγώνας δρόμου μικρών αποστάσεων, ο οποίος ήταν αφιερωμένος και αυτός στη μνήμη του Ερμή όπως και όλες οι φετινές μας εκδηλώσεις.

Στον αγώνα συμμετείχαν παιδιά από 2 ετών έως 15 ετών πλημμυρίζοντας την Αγορά των Αγνάντων με γέλια και χαρούμενες φωνές!!!

Αναλυτικά τα παιδιά που δήλωσαν συμμετοχή ήταν οι:

1η Κατηγορία «3-6 ετών»

Φρειδερίκη Νάτση, 2 ετών
Αναστασία Παναγιώτου. 3 ετών
Δημήτρης Ντερτιμάνης, 3 ετών
Κωνσταντίνος Νίκος, 3 ετών
Ευάγγελος Τσατσούλης, 3 ετών
Ραφαηλ Παπαδημητριου, 3 ετών
Κωνσταντίνος Κοκκινίδης, 3 1/2 ετών
Λευτέρης Βήχας, 4 1/2 ετών
Αντιγόνη Κωσταρέλου. 5 ετών
Λεωνιδας Ντερτιμάνης 5 ετών
Άρτεμις Νίκου, 5 1/2 ετων
Χριστίνα Καπέλη 5 1/2 ετών
Εβίτα Γαλάνη, 6 Ετών
Κωνσταντίνος Βήχας, 6 ετών
Αλεξάνδρα Γαλάνη, 6 ετών

2η Κατηγορία «7-9 ετών»

Μάρθα Αβραμίδου, 7 ετών
Πηνελόπη Κωστούλα, 7 ετών
Μιχαήλ Χασαλεύρης, 7 ετών
Κωνσταντίνα Γεωργονίκου, 7 ετών
Πέτρος Κρίσιλας , 7 ετών
Δημήτρης Παναγιώτου, 7 ετών
Κωνσταντίνος Νικολός, 7 ετών
Παναγιώτης Πλιακοπάνος , 7 1/2 ετών
Αναστασία Φλώρου, 7 1/2 ετών
Γιώργος Καραβάτσος, 8 ετών
Βασίλειος Καπέλης, 8 ετών
Γιώργος Ζιάβρας, 8 ετών
Ναταλία Χασαλεύρη, 8 ετών
Ευαγγελίου Κωνσταντίνα, 8 ετών
Αγγελική Αρβανίτη, 8 ετών
Αλέξανδρεος Δασκαλάκης, 8 ετών
Θέμης Γαλάνης, 8 ετών
Ελισάβετ Καρύδη, 8 ετών
Θοδωρής Κοκκινίδης, 9 ετών
Θεοδόσης Κωσταρέλος, 9 ετών
Λυδία Βαρβάτου, 9 ετών
Ιάσωνας Κοντός, 9 ετών
Γιαννης Ρίζος, 9 ετών
Θανάσης Τσατσούλης, 9 ετών
Γιώργος Κωστούλας, 9 ετών

3η Κατηγορία «10-12 ετών»

Γιώργος Κορδαλής, 10 ετών
Κατερίνα Καρύδη, 10 ετών
Ελένη Μυζήθρα, 10 ετών
Ιωάννης Κωστανίκος, 11 ετών
Άννα Πλακοπάνου , 11 ετών
Τζωρτζίνα Καπέλη, 11 ετών
Παρασκευή Γεωργονίκου, 11 ετών
ΕυαγγελίαΠαππούδου , 11 ετών
Βασιλική Παππούδου , 11 ετών
Θωμάς Ευαγγελίου, 11 ετών
Γιάννης Γιαννούλας, 11 ετών
Βασίλης – Χρήστος Καπέλης, 11 ετών
Δημήτριος Μυζήθρας, 11 ετών
Σοφία Καραβάτσου, 12 ετών
Κωνσταντίνος Λεμονιάς, 12 ετών
Αλέξανδρος Λεμονιάς, 12 ετών
Ανδρέας Γιαννούλας, 12 ετών
Δήμητρα Κράββαρη, 12 ετών
Κωνσταντίνα Ρίζου, 12 ετών
Χρήστος Κοντός, 12 ετών
Παναγιώτης Γιαννούλας, 12 ετών
Δημήτριος Κράββαρης, 12 ετών

4η Καηγορία «13-15 ετών»

Ορέστης Γιώτης, 13 ετών
Μάξιμος Γιώτης, 13 ετών
Ορέστης Κωστανίνος, 13 ετών
Σταυρούλα Καπέλη, 13 ετών

Μετά τον αγώνα πραγματοποιήθηκε απονομή μεταλλίων σε όλα τα παιδιά και αναμνηστική φωτογραφία όλων των συμμετεχόντων!!!

Με την παρουσία του μας τίμησε ο Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων, οποίος στο χαιρετισμό που απηύθυνε, υποσχέθηκε σε όλους μας περισσότερες εκδηλώσεις με επίκεντρο τα παιδιά. Καθώς και ο Βουλευτής Άρτας Γκόκας Χρήστος, ο οποίος ήταν ο μόνος από τους πολιτειακούς παράγοντες του νομού μας που είχαν προσκληθεί, που με επιστολή του μας ενημέρωσε ότι δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω νόσησης από COVID-19 και απηύθυνε σε όλους χαιρετισμούς και την στήριξη του στην προσπάθεια για δημιουργία εναέριου μηχανισμού διάσωσης.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές για την βοήθεια τους. Την Αδελφότητα Αγναντιτών Ιωαννίνων και το πολιτιστικό σύλλογο Αγνάντων για την στήριξη. Το Αστυνομικό τμήμα Πραμάντων για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Τέλος ευχαριστούμε τους πραγματικούς πρωταγωνιστές όλων των ενεργειών μας, τα παιδιά που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις μας και γεμίζουν με ζωή το χωριό.

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022, Ώρα 10:30 π.μ. – Θεωρητική και Πρακτική εκμάθηση προσανατολισμού με τη χρήση της εφαρμογής Google Maps στο «ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΑΓΝΑΝΤΩΝ».

Το πρωί της Παρασκευής, 12 Αυγούστου 2022 είχαμε την ευκαιρία ύστερα από συνεργασία με το Tzoumerka Activities Center, και τους Μαρίνα Αναστασίου, Γιάννη Θεοχαρόπουλο και συμμετέχοντες τα παιδιά του χωριού, να ενημερωθούμε για τη χρήση της εφαρμογής Google Maps, με το πώς κοινοποιούμε την τοποθεσία μας και το πώς εντοπίζουμε την τοποθεσία άλλου σε περίπτωση ανάγκης ή κλήσης σε βοήθεια, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

Αφού τα παιδιά διδάχθηκαν το τρόπο λειτουργίας της εφαρμογής, όλοι μαζί ξεκινήσαμε για ένα παιχνίδι εντοπισμού εντός του οικισμού του χωριού.

Με τρία προκαθορισμένα στίγματα τα παιδιά κλήθηκαν να εντοπίσουν τις συντεταγμένες και να περιηγηθούν σε αυτές με τη χρήση της εφαρμογής Google Maps.

Με το τρόπο αυτό τα παιδιά εξασκήθηκαν βιωματικά σε όσα πιο πριν διδάχθηκαν.

Όλοι ευχαριστημένοι από το παιχνίδι επιστρέψαμε στη βάση του Κέντρου Άθλησης και Αναψυχής, αφού πρώτα εντοπίστηκαν με επιτυχία τα στίγματα, διαπιστώνοντας παράλληλα πως το παιχνίδι του γεωεντοπισμού θα μπορούσε πολύ εύκολα να μετατραπεί σε ένα οργανωμένο παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού. Μια δραστηριότητα που αν κρίνουμε από το ενδιαφέρον των παιδιών όπως εξελίχθηκε, θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων μας.

Επίλογος – Ευχαριστίες

Συνοψίζοντας θα θέλαμε για ακόμη μια φορά να εκφράσουμε συνολικά τις θερμές μας ευχαριστίες προς όλους εκείνους που με κάθε τρόπο βοήθησαν στην ολοκλήρωση των φετινών μας εκδηλώσεων.

Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε τα παιδιά, τους αθλητές, τους γονείς και όλους όσοι έλαβαν μέρος στα δρώμενα μας, οι οποίοι με ιδιαίτερη θέρμη αγκάλιασαν την διοργάνωση μας και συμμετείχαν σε αυτή καθώς και τους υποστηρικτές* μας για τις ευγενικές τους χορηγίες.

Τέλος ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλουμε να δώσουμε στους Γιάννη Θεοχαρόπουλο και τη Μαρίνα Αναστασίου, που με την πολύτιμη και ανιδιοτελή συνεισφορά τους μας βοήθησαν τα μέγιστα στην επιτυχία των εκδηλώσεων, με δύο πολύ σημαντικές εκδηλώσεις να πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Tzoumerka Activities Center.

Οι φετινές εκδηλώσεις είχαν ως επίκεντρο την ευαισθητοποίηση όλο και περισσότερων ανθρώπων γύρω από θέματα που αφορούν την παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που χρήζουν ιατρικής βοήθειας και κυρίως στο να καταδείξουμε μέσω των δράσεων μας πόσο επιτακτική ανάγκη υπάρχει στην δημιουργία εναέριου μηχανισμού βοήθειας στα διεθνή πρότυπα στην χώρα μας. Πιστεύουμε να βοηθήσαμε έστω και λίγο προς αυτό και ευελπιστούμε σύντομα σε ευχάριστα νέα γύρω από το φλέγον αυτό θέμα.

Το Δ.Σ. της Αδελφότητας σας ευχόμαστε καλή επάνοδο στις εστίες σας και σας περιμένουμε όλους και σε επόμενες εκδηλώσεις μας στο μέλλον, ώστε να στηρίξετε το έργο μας και την βιωσιμότητα της Αδελφότητας.

Στο site μας στην ενότητα φωτογραφίες θα αναρτηθεί σύντομα πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις φετινές μας εκδηλώσεις.

εκ του Δ.Σ.

*Αναλυτικά οι υποστηρικτές μας για το 2022:

1) ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΛΑ ΚΡΕΠΕΡΙ
ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ 79, ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΤΗΛ:215.550.0012

2) ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ- ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ- ΒΑΨΙΜΑΤΑ
ΚΡΑΒΒΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΗΛ: 693.6668.662 – 210.25.32.232

3) COLOR STYLE
ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4) ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΛΕΙΔΙΟΥ
ΠΑΡΙΣ ΒΗΧΑΣ
ΝΙΚΟΠΟΛΕΩΣ 31, ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΤΗΛ: 26510.77.77

5) ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ
ΛΙΤΣΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ
ΑΓΝΑΝΤΑ
ΤΗΛ. 697 707 6267

6) ΤΑΒΕΡΝΑ
“ΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ”
ΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΤΙΣΤΑΔΕΣ
ΤΗΛ. 26850-31163

7) ΑΠΟΘΗΚΗ NIGHT ZONE
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΠΑΣ
ΑΓΝΑΝΤΑ

8)ΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΤΗΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΡΠΑΣ
ΠΛ. ΗΡΩΩΝ ΑΝΘΟΥΣΑ
ΤΗΛ. 210-6030032 / 697 702 7592

9) ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΟΣ
ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

10) L G BARBERSHOP
ΛΑΜΠΡΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ
Γ. ΚΟΝΔΥΛΗ 28, ΤΡΙΚΑΛΑ
ΤΗΛ. 24314-00737

11) ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΥΡΟΠΑΝΟΣ
28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 9Α ΠΕΡΑΜΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΤΗΛ. 26510-81667 / 697 036 0482

12) ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑ
ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΑΓΝΑΝΤΑ
ΤΗΛ. 26850-31000 / 697 329 0852

13) ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ HAIRSTYLES
ΗΛΙΑΝΑ ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ
Γ’ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 22,
ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΤΗΛ: 26510-24.680 & 6974.601.096

14) OLYMPUS – ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ

15) ΚΑΦΕ – ΨΗΣΤΑΡΙΑ
“Ο ΜΕΡΑΚΛΗΣ”
ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΡΠΑΣ
ΑΓΝΑΝΤΑ
ΤΗΛ. 26850-31.207

16) ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΊΟ
ΚΡΑΒΒΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1920
ΑΓΝΑΝΤΑ
ΤΗΛ. 26850-31317

17) ΜΟΝΤ CAFE
ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΑΓΝΑΝΤΑ

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *