Με ανάρτηση του στην ομάδα Theofanis Ermis Connecting Us!💙Για Την Εναέρια Προστασία Της Ζωής!(στην οποία σας καλούμε να γίνετε μέλη αν δεν έχετε γίνει ακόμα) ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης έκανε γνωστό ότι συντάσσεται στον αγώνα για την δημιουργία εναέριας διάσωσης στην Ελλάδα όπως επίσης πως έχει άμεση προτεραιότητα του την μόνιμη στάθμευση στην Ήπειρο ελικοπτέρου διάσωσης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Περιφερειάρχη:

«Ως Περιφερειάρχης Ηπείρου, αλλά και ως ενεργός πολίτης νοιώθω απέραντη θλίψη για την απώλεια του Θεοφάνη Ερμή Θεοχαρόπουλου στις αρχές του χρόνου. Συντάσσομαι με την Ομάδα «Τheofanis Ermis Connecting Us”, ώστε η απώλεια του Θεοφάνη να είναι η τελευταία στα βουνά της Ηπείρου και αυτό το στόχο-ζωής τον έχω ήδη θέσει σε άμεση προτεραιότητα, ώστε να υπάρχει μόνιμη στάθμευση στην Ήπειρο ελικοπτέρου διάσωσης. Πιστεύω ότι σύντομα η προσπάθειά μας θα έχει αίσια έκβαση. Tο οφείλουμε στη μνήμη του Θεοφάνη Ερμή.»

Άλλος ένα πολιτειακός παράγοντας που δηλώνει δημόσια την συμπαράσταση του και την αναγκαιότητα για την δημιουργία μηχανισμού εναέριας διάσωσης στην Ελλάδα. Μένουν πλέον τα λόγια να γίνουν πράξεις.

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *