Σε μια εξαιρετική κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης προέβη το Δ.Σ. της Αδελφότητας Αγναντιτών Ιωαννίνων, το οποίο αποφάσισε και έκανε πράξη την δημιουργία Τράπεζας αίματος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Στην τράπεζα αίματος αυτή θα έχουν πρόσβαση όλοι οι Αγναντίτες ανά την επικράτεια, οι οποίοι θα μπορούν να δίνουν αίμα για την τράπεζα άλλα και να λαμβάνουν αίμα από αυτή.

Την κίνηση αυτή έτρεξαν να στηρίξουν αμέσως τόσο η Αδελφότητα Αγναντιτων Αθήνας όσο και Πολιτιστικός Σύλλογος Αγνάντων, οι οποίοι θα συμμετέχουν ενεργά σε αυτήν την προσπάθεια και κςλούν τα μέλη τους να κάνουν το ίδιο και αυτοί.

Έτσι λοιπόν 7 Αυγούστου 2022 ημέρα Κυριακή θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στο χωριό, λεπτομέρειες ως προς την ώρα και το ακριβές σημείο θα ανακοινωθούν σύντομα μέσω νέας ενημέρωσης.

Επίσης μπορεί ο οποιοσδήποτε θέλει να προσφέρει αίμα στην τράπεζα μας, με την χρήση του κωδικού 16266, να προσέλθει στο νοσοκομείο της αρεσκείας τους και εκεί στο ανάλογο τμήμα αιμοδοσίας να κάνει την προσφορά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αδελφότητας Αγναντιτών Ιωαννίνων έχει ως εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:


Η Αδελφότητα Αγναντιτών Ιωαννίνων σας ενημερώνει ότι με πρωτοβουλία της, δικές της ενέργειες και σε από κοινού συνεργασία με την Αδελφότητα Αγναντιτών Αθήνας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγνάντων δημιούργησε τράπεζα Αίματος στο Πανεπιστημιακο Νοσοκομείο Ιωαννίνων με κωδικό 16266
Πλέον κάθε Αγναντίτης σε όλη την Ελλάδα θα μπορεί να κάνει χρήση της τράπεζας αίματος σε στιγμές ανάγκης. Για το λόγο αυτό σας καλούμε 7 Αυγούστου ημέρα Κυριακή στην Αγναντα όπου θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία.
Η παρουσία σας είναι επιβεβλημένη ώστε να χτίσουμε ένα μεγάλο αποθεματικό για να μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες που θα προκύψουν.
**με τον κωδικό 16266 δίνοντας τον σε οποιοδήποτε νοσοκομείο το αίμα προστίθεται στην τράπεζα του χωριού μας !

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *