Με ύψος 1.92, αλλά ταχύτατος και μαχητικός, ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος με τόπο καταγωγής από την Άγναντα δίνει πολλές λύσεις στην άμυνα της Στουτγκάρδης και ανεβάζει τον πήχη για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα στην διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Τα γερμανικά ΜΜΕ υποκλίνονται στο ποδοσφαιρικό του ταλέντο.

Ο πρώτος γύρος της Μπουντεσλίγκα ολοκληρώθηκε με πρωταθλήτρια χειμώνα τη Μπάγερν Μονάχου. Κανείς δεν περίμενε κάτι διαφορετικό. Το ενδιαφέρον βρίσκεται όμως στη συνέχεια της βαθμολογίας: η άλλοτε πανίσχυρη Μπορούσια Ντόρτμουντ έχασε βαθμούς και κόλλησε στην πέμπτη θέση, η Μπάγερ Λεβερκούζεν κυνηγάει τους πρωταθλητές, η ιστορική Σάλκε κινδυνεύει από τώρα με υποβιβασμό, ενώ στην έβδομη θέση φιγουράρει η Στουτγκάρδη, η ομάδα-έκπληξη του πρωταθλήματος. Ναι, καλά θυμάστε.

Η Στουτγκάρδη, ομάδα στην οποία κάποτε αγωνιζόταν ολόκληρος Έλμπερ και ολόκληρος Μπάλακοφ, πέρασε χρόνια στην αφάνεια, μόλις πέρσι αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία, ωστόσο φέτος επανέρχεται δριμύτερη στα σαλόνια της Μπούντεσλιγκα και «βλέπει» Ευρώπη.

Τα εύσημα ασφαλώς ανήκουν στους παίκτες και στον Ιταλοαμερικανό προπονητή Πελεγκρίνο Ματαράτσο, ο οποίος κατάφερε να δημιουργήσει ένα δεμένο σύνολο, χωρίς «βεντέτες». Στα τελευταία παιχνίδια ξεχωρίζει και ένα Ελληνόπουλο, ο 23χρονος Κωνσταντίνος Μαυροπάνος. Με ύψος 1.92, αλλά ταχύτατος και μαχητικός, ο Μαυροπάνος δίνει πολλές λύσεις στην άμυνα της Στουτγκάρδης, που φαίνεται ότι έλειπαν στο παρελθόν. Όσο για τον προπονητή του, μιλάει με τα καλύτερα λόγια: «Είναι ο μονομάχος μας, είναι τέρας φυσικής κατάστασης. Κι όταν κάνει λάθος καμιά φορά, πετάει διάφορες ελληνικές βρισιές…Μου αρέσει, είναι πολύ πεισματάρης»!

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *