Με ανακοίνωση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Αντιδήμαρχος ΔΕ Αγνάντων και Μελισσουργών Νικόλαος Τζουμάκας και με το μότο “Χάρισε αίμα… Χάρισε ζωή” μας ενημερώνει ότι ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021, στο Δημαρχείο Αγνάντων από τις 09:00 – 13:00.

Το κάλεσμα της Αδελφότητας

Καλούμε όλους τους κατοίκους των Δημοτικών Ενοτήτων Αγνάντων και Μελισσουργών καθώς και τους επισκέπτες της περιοχής εκείνη την περίοδο να βοηθήσουν σε αυτή τη δράση, είτε προσφέροντας λίγο από το αίμα τους είτε φέρνοντας φίλους και γνωστούς που μπορούν να κάνουν το ίδιο.

Το αίμα δίνεται από όλους για όλους.


Το ΑΙΜΑ είναι ένα από τα αγαθά που μόνο ο ανθρώπινος οργανισμός μπορεί να παράξει και γι’ αυτό είναι μοναδικό. Αυτός που το δίνει έχει πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό του αφού κινητοποιείται ο Μυελός των Οστών για την παραγωγή νέων κυττάρων αίματος. Ένας αιμοδότης μπορεί να σώσει τρεις ζωές χωρίς κανένα κόστος. Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι πρόληψη, είναι ανώνυμη, είναι πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, είναι αγάπη στη ζωή και τη δημιουργία. ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΖΩΕΣ

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *