Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 10:30 π.μ. στα γραφεία της Αδελφότητας (Σοφοκλέους 33, 5ος όροφος), θα λάβουν χώρα οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ, καθώς και η Γενική Συνέλευση με αρκετά ενδιαφέροντα θέματα. Σε περίπτωση, μη απαρτίας, οι Εκλογές και η Γενική συνέλευση θα μετατεθούν για την επόμενη Κυριακή στις 21 Νοεμβρίου 2021, στο ίδιο μέρος, την ίδια ώρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ της Αδελφότητας Αγναντιτών Αθήνας:

Το Δ.Σ. της Αδελφότητας Αγναντιτών Αθήνας κάνει γνωστό ότι, ύστερα από την επικείμενη λήξη παράτασης θητείας των οργάνων διοίκησης όλων των Σωματείων που δόθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών και καθότι ως τώρα δεν υπάρχει κάποια νέα απόφαση για νέα παράταση, η Γενική Συνέλευση και οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 στις 10:30 στα γραφεία του συλλόγου (Σοφοκλέους 33, 5ος όροφος).

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης θα είναι τα εξής:

  1. Εκλογή Προσωρινού Προεδρείου της Συνέλευσης
  2. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του Δ.Σ
  3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής για τη διαχείριση
  4. Συζήτηση για τα πεπραγμένα και ψήφιση αυτών
  5. Εισηγήσεις- προτάσεις μελών


Εκλογή 3μελούς Εφορευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή Αρχαιρεσιών Αρχαιρεσίες για την εκλογή: Α) 7μελούς Δ.Σ, Β)3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής, Γ) πέντε (5) Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Τζουμερκιωτών και Δ) τριών(3) Αντιπροσώπων στην Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος.

Σχετικά με τη διαδικασία της Συνέλευσης σημειώνουμε τα εξής: Οι υποψηφιότητες για τα όργανα της Αδελφότητας υποβάλλονται στα μέλη του Δ.Σ μέχρι και την έναρξη των εργασιών της Γ.Σ. Υποψήφιοι για το Δ.Σ δεν επιτρέπεται να είναι υποψήφιοι και για την Εξελεγκτική Επιτροπή , αλλά ούτε πρέπει να είναι υποψήφιοι για Αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία Τζουμερκιωτών, αφού πέντε από τα μέλη του είναι αυτοδικαίως και Αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία. Τα Μέλη, για να είναι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συμπληρωμένο το 18ο έτος της ηλικίας τους. Η ψηφοφορία θα λήξει στις 14:00 μ.μ. της ίδιας ημέρας. Εάν, δεν σχηματιστεί απαρτία, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή (21 Νοεμβρίου 2021), την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα.

Καλούνται λοιπόν όλα τα μέλη της Αδελφότητας να δώσουν το παρόν καθώς και να δηλώσουν υποψηφιότητα στις εκλογές που θα γίνουν. Η προσπάθεια ανανέωσης της Αδελφότητας συνεχίζεται και περιμένουμε ακόμα περισσότερους να λάβουν μέρος σε αυτή. Θα χαρούμε να δούμε και άλλες νέες υποψηφιότητες, που θα φέρουν συγχρόνως νέες ιδέες και δυναμική στο Συλλογο.

Δηλώσεις υποψηφιοτήτων στα Μέλη του Δ.Σ.

Τηλ. Επικοινωνίας

  • ΚΩΣΤΑΣ Ευάγγελος: 697. 381. 5018
  • ΛΕΜΟΝΙΑΣ Χρήστος : 698. 825. 5206
  • ΝΑΤΣΗΣ Ανδρέας: 694.772.1931

Αθήνα, 3-10-2021

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                       Ο Πρόεδρος                            Ο Γεν Γραμματέας                                                                                                  
                   Ευάγγελος Κώστας                           Γεώργιος Φίλος 

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *